Skrällar + Lundbystrand = Sant!

img_2188Här på Drömgalan har det varit tyst från oss sedan i maj men arbetet har pågått oförtrutet om än med ett semesteruppehåll. Premiärupplagan 2016 gav oss mersmak varför vi kommer presentera ett delvis nytt och större koncept för Drömgalan 2017 vilken äger rum 8 april.

Äntligen har då seriespelet dragit igång med rejäla skrällar direkt, bla Partilles damers målsnåla förlust mot Marstrand. Kommer Sandra Hawerman återigen kvalificera sig till Drömlaget iom hela 3+1 varav matchavgörande 7-6 mot Kärra i sudden?
Finns det någon ny spelare i div.1 som borde beredas plats i Drömlaget dam?

Herrarna ville inte vara sämre när tex landslagspräglade Porthälla förlorade mot ett Landvetter som kantats av tunga spelarförluster.  Ska Frölundas David Carlberg snuva Örneflo på Drömlagsplatsen i år nu när han inlett med fina 3+2 i vinsten mot nykomlingarna Lindome?
Finns det någon ny spelare i div.2 som borde beredas plats i Drömlaget herr?

Under säsongen kommer det utkristallliseras vilka som kvalificerar sig till Drömgalan 2017 men det är inte bara spelare till Drömmatcherna som får chansen denna upplaga. Evenemanget kommer utspela sig i Lundbystrand där alla fem planer kommer fyllas av aktiviteter:

* Tre av planerna blir arena för tre turneringar för olika åldrar där de möts 3 mot 3 på liten plan. Lagen som möts delas in i följande åldersspann:
– 12-14år.
– 15-17år.
– Seniorer(>17år).

Avgiften är 600:-/lag och anmälan kommer kunna göras via hemsidan i slutet av november.

* Huvudplanen med läktarplats för 1300 personer vigs primärt åt Drömlagsmatcherna men även speedshooting och diverse andra tävlingar.

* En av planerna rymmer en ”Funzone” där sponsorer och företag står för att visa upp och sälja sina produkter.

Fler nyheter kommer senast efter nästa möte i slutet av oktober…

Det här inlägget postades i Allmänt om Drömgalan, Drömgalan 2017, Drömturneringen, Funzone/Pausunderhållning, Sponsorer/Organisation/Funktionärer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*