Info Drömturneringen och Minidrömmen

Drömturneringen + MinidrömmenVi kommer efter helgen skicka ut information till lagen som anmält sig till Drömturneringen. Vi har ett par frågor att ta ställning till då få lag har anmält sig i ffa de två lägre ålderskategorierna. Det innebär att vi kan ta emot anmälningar under helgen också för de som missat att anmäla sig tidigare.

Anmälningarna till Drömturneringen har dessvärre inte duggat tätt detta premiärår varför det är svårt att säga om den blir av i vissa kategorier men vi jobbar för att lyckas genomföra den för de som anmält sig. När lagen besvarat frågorna sätter vi oss ned och jobbar på att få ihop ett spelschema och lägger sedan upp mer information här på hemsidan.

Om du vill anmäla ett lag till Drömturneringen, oavsett ålderskategori, gör du det genom att klicka här.

Minidrömmens spelschema kommer sammanställas i veckan som kommer men där fortgår anmälningstiden ett par dagar till.

Det här inlägget postades i Allmänt om Drömgalan, Drömgalan 2017, Drömturneringen, Minidrömmen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*