Sävestrand förväntar sig två tuffa matcher

Fredrik Sävestrand

FREDRIK SÄVESTRAND, Domare

Drömgalans andra rättsskipare heter Fredrik Sävestrand och är Robin Boqvists domarkollega till vardags, vilket betyder att de känner varandra väl. Även i år är det samma domarpar som kommer döma både herr- och dammatchen

Hur känns det att ha blivit framröstade av tränarna till att döma Drömgalan?Det känns roligt att bli framröstad av tränarna då det är något typ av bevis att det man gör ute i hallarna är uppskattat. Drömgalan i sig är ett roligt initiativ som jag absolut ser fram emot! 

Hur skulle du beskriva din matchledarstil?
Svår fråga, jag vill se mig själv som ganska avslappnad och gillar att prata mycket med spelarna och försöka leda mer med ord än pipan.

Hur pass tuffa tror du att Drömmatcherna kommer bli?
Jag hoppas och tror att det kommer bli två tuffa matcher men med rum för individuell skicklighet och finess. 

Vilken match kommer du ihåg bäst från säsongen och varför?
Jag har två matcher som står ut lite extra. Sista matchen i D1 mellan Lindås och Partille var en rolig match då det var mycket på spel och båda lagen verkligen bjöd till inför bra publik i Partille arena. Den andra matchen i minnet var kvalet till 1an med där Sisjön tog emot Tranemo i en tight match med fulla läktare som fick en högt upp på tårna.

Vi önskar Sävestrand ett stort lycka till och gratulerar honom återigen till äran att döma Drömgalan. Den 8 april i Lundbystrand är det som gäller!

Det här inlägget postades i Drömgalan 2017, Drömlaget Herr. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*