Vem är Drömlagets ”Herrförare” och vem är Drömlaget Dam:s queen to be?

Lagkaptener sökesFoton, ihopklippta: Marcus Erdeös

Nu är Drömlagen äntligen kompletta och vi kan börja med att utse hedersuppdraget att vara lagkapten för Dam resp. Herr. Förra året var de rutinerade spelarna Henrik Quist och Karin Didriksson ”The chosen ones” men i år kommer det bli ett tronskifte i åtminstone Drömlaget Herr. NI har makten att utse dessa!

Vilka egenskaper krävs för att vara lagets förebild? I mångas ögon är det en spelare som visar vägen genom att ge 100%, lyfter sina medspelare antingen genom kroppsspråk eller peptalk och har det där lilla extra i spelet för att vinna matcher.

Vad tycker ni? Skriv gärna i kommentarsfältet samt gå in och rösta fram den du vill se som lagkapten för Drömlagen! Deadline 20,00 nu på fredag!

 

 

 

Det här inlägget postades i Drömgalan 2017, Drömlaget Dam, Drömlaget Herr, Drömmatcherna/Drömlagen, Intervjuer/Media/Omröstningar. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Vem är Drömlagets ”Herrförare” och vem är Drömlaget Dam:s queen to be?

  1. Kamilla skriver:

    Kul med röstning! Ger lite drag och ger uppmärksamhet till drömgsla och till innebandyn! Tror att de som röstar verkligen tycker att personen de röstar på skulle vara en bra och värdig lagkapten.

  2. Anonym skriver:

    Anna Soovik är en duktig kapten som peppar sitt lag oerhört bra.

  3. . skriver:

    Juryn borde ha valt kapten. Nu springer folk o jagar röster bara. Ser inte röstningen som fair.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*