Drömgalan är över för denna gång!

Drömmatchen Dam, gruppbild Drömmatchen Herr, gruppbild

Vi har nu inlett arbetet med att summera Drömgalan i Lundbystrand och på John Scott´s. 

Imorgon eftermiddag kommer vi börja presentera material från Drömmatcherna samt lite annat smått och gott så håll utkik här på hemsidan. Återigen stort tack allihop som ställt upp på oss, genomfört och besökt eventet, hoppas ni var nöjda!

Tills dess föreslår vi att ni går in på vår underbara hovfotograf Marcus Erdeös Facebooksida och kollar in alla bilder samt läser Ulf Widells intervju på Innebandymagazinet och info om All star team på banketten!

Ge oss gärna feedback antingen här på hemsidan (kommentarsfältet under nyheten), på Facebook eller maila oss på dromgalan@gmail.com så vi vet vad vi kan göra bättre, behålla eller testa nästa år!

Det här inlägget postades i Drömgalan 2017, Drömmatcherna/Drömlagen, Intervjuer/Media/Omröstningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Drömgalan är över för denna gång!

  1. Dromgalan skriver:

    Tack så mycket, vad roligt att du tyckte det och tack för feedbacken!

    Vi jobbar hårt för att skapa ett bra arrangemang där både spelare/ledare och publik ska mötas av en rolig säsongsavslutning, förhoppningsvis märks det också på publiktillströmningen framöver.

    Målsättningen är att fler lag ser Drömgalan som en bra möjlighet att få en redan uppstyrd och rolig tillställning med goa matcher och en bra bankett, allt till rimliga priser.

  2. Nöjd besökare skriver:

    Riktigt roligt evenemang. Kändes väldigt välskött och proffsigt. Hoppas evenemanget fortästter att växa, och att publiken blir mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*