Wibo såg till att våra atleter bar frukt!

Tränarnas val Dam, Domarparet Robin Boqvist och Fredrik SävestrandFoto: Marcus Erdeös

Redan första upplagan av Drömgalan blev vi bortskämda med prunkande skapelser och i år var inget undantag! Wibo frukt & grönt klev in med fruktkorgar till Matchens lirare och domarna.

Även vår superfunktionär Marie Thornström belönades med en fruktkorg för sitt gedigna förarbete och med att organisera alla andra på plats. Utöver det levererade de bananer till samtliga Drömmatchspelare och ledare.

Wibo frukt och grönt AB är ett familjeföretag och grundades 1992 av Marita och Lennart Winqvist. Kundkretsen består i huvudsak av restauranger, caféer, konditorier och storhushåll i Göteborg och dess kranskommuner.

Wibo frukt och Grönt har som målsättning att vara en personlig leverantör med hög servicegrad där de är lyhörda för kundernas önskemål. År 2006 flyttade de verksamheten till Gamlestaden vilket bla gav mer effektiv orderplockning. Omsättningen uppgår i dagsläget till ca 70 miljoner kronor.

Vi tackar Wibo för deras generösa sponsring av Drömgalan!

Läs mer om Wibo frukt & grönt på deras hemsida.

Wibo, logga

Det här inlägget postades i Drömgalan 2017, Sponsorer/Organisation/Funktionärer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*