16-årig sniper gör succé i Dam1an

ebba

Gamla är inte äldst längre utan det är de unga spelarena som håller på att ta över Dam1an. Senast i raden av duktiga 16-åringar som gör succé i Dam1an är Ales Ebba Sporrong.

Nykomlingen Ale har inlett serien med att vinna två av tre matcher och det kan man tacka lagets unga sniper, Ebba Sporrong för. Hon har börjat säsongen strålande och med 5 mål och en assit ligger hon fyra i seriens poängliga.
– Jag är en forward som gillar att springa och ta löpningar, har också en bra blick för spelet, oftast positiv men att förlora gillar jag inte.

Ale vann Dam2an i överlägsen stil förra säsongen och trots att man bytt tränare och fått in nya spelare har man anpassat sig snabbt till den höjda nivån i Dam1an.
– Lagets inledning har varit bra, ny tränare och många nya ansikten men det har blivit bra väldigt snabbt.

Precis som för laget har Ebbas inledning varit bra, eller kanske är det så att lagets inledning är bra just tack vare att Ebba varit stekhet första omgångarna?
– Min inledning har väl varit bra, nöjd att spela Dam1an och alltid kul att göra mål.

Hemligheten bakom succén?

– Jag har bra målsinne, gillar att springa och har duktiga medspelare. Förhoppningsvis håller det i sig för både mig och laget.

Drömlaget är det något du funderar på redan nu?
– Man kan ju alltid hoppas och självklart hade det varit väldigt rolig. Finns dock väldigt många duktiga spelare i serien och det viktigaste är att det går bra för laget.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*